Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image

New York Stories

New York - en stad av kontraster och motsägelser - samtidigt, det magnifika men mysiga , grova men ändå chic , betong men ändå grönt och lummigt - definierade element som samverkar så harmoniskt i verkliga livet , finns nu på papper .
Responsive image
Responsive image

New York Stories

New York lockar som stad med ett ständigt brus och en strid ström av kultur; mode, musik, konst och mat. Det är storslaget men cosy, ruffigt men chic, betong men grönt av parker. Kontrasterna är många och uppmuntrar till oväntade möten och nya idéer. Med invånare från hela världen står New York för den moderna bostaden, utan historia i bygden skapar man sig ett eget universum.

För att vandra på de livliga gatorna och låta sig inspireras reste Sissa Sundling och Karolina Kroon, designers hos Sandberg, till New York – det här är deras tolkning av drömmarnas stad. En berättelse i elva mönster som tillsammans bildar kollektionen New York Stories. Tapeter med stark karaktär; solitärer, men som sida vid sida skapar en helhet; New York. Allt finns där för de som vill skapa sig sitt eget näste, sin egen trygga plats på jorden